Német Tanszék másolat.png

 

Javítani szeretnél a német beszédeden?

Elfoglalt vagy, és nincs nagyon időd nyelvet tanulni? 

Úgy érzed jobb állást is szerezhetnél, ha jobban beszélnéd a nyelvet?

 

Az e-egyetem online német tanfolyamán akkor tanulhatsz amikor időd és energiád engedi! 

 

nézz bele online NÉMET leckéinkbe...

 

Kezdő, újrakezdő vagy? Felejtsd el a nyelvtanozást, mert azzal piszkosul nehéz elkezdeni beszélni egy nyelvet. Beszédet indítani máshogyan kell - A leggyakrabban használt nyelvi panelekre lesz szükséged és sok apró beszédindító gyakorlatra: Így gyorsan beindul a német beszéded... 

 

 

 1.szint

 

A kezdő tréningünkön több száz szóbeli gyakorlat segítségével megtanítjuk, hogyan rakj össze német mondatokat szóban, így nem fognak soha eladni külföldön: Hallgass csak bele hogyan…. 

 

 

 

 Magyarázós Tréning

 

Ebben a tréningben átbeszéljük az összes nyelvtani jelenséget, amit tudnod illik németből. 160+ videós/hangos

lecke bennfentes magyarázatokkal.

Hallgass bele...

 

 

 

 

 

 

 

2. szint

 

Ebben a tréningben 40 hézköznapi szituáció 800 mondatával szoktatunk hozzá az anyanyelvi beszélők 1 mondatos beszédéhez, így igényesebb mondatokkal tudod kifejezni gondolataidat a mindennapokban. Hallgass csak bele…
 

Munkafüzettel és letölthető mp3-al is kérheted:

80+ oldal, amit neked kell kitöltened tartalommal...

  

Haladó szinten állsz? Akkor Neked érthető német beszédet kell hallgatnod, sok témában, apró ismétlésekkel. Így lesz választékos a szókincsed, gondtalan a beszédértésed és folyékony a beszéded. Online tanulmányi rendszerünkben 300+, speciális tematikájú, pár perces hangos lecke vár 4 szinten egymásra építve, hogy hibátlanul beszélj németül... (4 munkafüzetet és 300+ letölthető mp3-at is kapsz hozzá)

 

 

 3.szint

 

Egy legendás tanítási módszerrel szélsebesen begyakoroljuk az egyszerű, összefüggő beszédet. (70 hétköznapi cselekvés-sorozat és 600+ hanganyag lesz a segítségedre) 

 

Munkafüzettel és letölthető mp3-al is kérheted:

76 oldal, amit neked kell kitöltened tartalommal

 

 


 

4. szint

 

Ebben a tréningben egy olyan készségedet fejleszted ki németből, ami az életben egyszerűen elengedhetetlen: A körülíró beszéd készségét. Végre megtanulod, hogyan írj körbe valamit, ha nem jön a nyelvedre az adott dolog neve.  (20 téma és 220+ hanganyag lesz a segítségedre)

 

Munkafüzettel és letölthető mp3-al is kérheted:

46 oldal, amit neked kell kitöltened tartalommal...

 

 

 

 

 

5. szint

 

Ebben a tréningben megtanulod lazán elmondani azt,amit akarsz, akkor amikor akarod. A laza társalgáshoz szükséges nyelvi rutinod itt rejtőzik ebben a 49 részes, humorosra írt történetben. (49 szellemes párbeszéd - tengernyi kollokáció és prepozíciós szerkezet vár rád)

 


Munkafüzettel és letölthető mp3-al is kérheted:

107 oldal, amit neked kell kitöltened tartalommal...

  

kosz-csaba-angoltanar.jpg

Csaba bevált módszere alapján tanulhatod a németet  

 

Viszlát tudatos nyelvtanulás! Viszlát passzív nyelvtudás!

 

Szia! Kósz Csaba vagyok. 15 éve képzek aktív nyelvhasználókat. Tőlem csak az igazságot fogod hallani, mert jogod van tudni, hogy hogyan kell igazán hatékonyan fejleszteni a német beszédedet. Vannak akik azt mondják, egy nyelvet meg kell tanulni is kész. A tapasztalat valami egészen mást mutat. A német nyelv elsajátításának könnyűnek, izgalmasnak, és játékosnak kellene lennie... A tapasztalt tanárokból és profi, külföldi tananyagfejlesztőkből álló csapatommal ezen dolgozunk 7 éve. Felejtsd el a nyelvtanozást, dobd el a tanulókártyákat, mutatok valami sokkal hatékonyabb dolgot...  

 

Megnézem az online német tanfolyamokat

 

 

 

Top