nemet-online-nyelvtanfolyam-dobozok.jpg

Az e-egyetem BESZÉDFEJLESZTŐ NÉMET TANFOLYAMA gyakorlatias képzést ad.

 

Gyakorolj úgy, hogy ne legyen nyűg a német nyelvtanulás. Itt elérheted azt, hogy örömmel gyakorolj, amikor csak akarsz. Könnyen érthető leckéinkkel életrevaló német nyelvtudást szerzel.  

 

Átfogó Német Tanfolyam: BESZÉDFEJLESZTÉS Kezdőtől Középfokig


Online videós tanári magyarázatok + autentikus hanganyagok + letölthető feladatlapok és munkafüzetek + letölthető mp3-as hanganyagok 

 

Most örök hozzáféréssel


Kérj hozzáférést itt ›› 

 

 

 

Kósz Csaba - Horváth Márk - Mezőfi Nóra - a PFORZHEIM-i színház társulata

Átfogó Német Tanfolyam: BESZÉDFEJLESZTÉS Kezdőtől középfokigvideo-play-128.png seo-performance-128.png fej.png student-128.png
721 10  3  7236
tanítás  tréning  szakértő hallgató 

 

Megmutatjuk, hogy tudsz napi 20-30 perc gyakorlással szintet lépni németből. 

 

A videós, hangos oktatás során lépésről lépésre fejlesztjük a tudásodat. Nem csak megérteni fogod a tanultakat, hanem képes leszel kreatívan, reflexszerűen használni a nyelvet.

 

Most jogosan kérdezheted: Elég gyakorlatias-e a tanfolyam, és mikor éred el a célod? 50+ év tanítási tapasztalat alapján tudjuk azt, hogy miként kell úgy bemutatnunk a nyelvet, hogy Te azonnal, vagy rövid időn belül használni tudd.

 

 

Miért érdemes megvásárolnom?   

 

- Az e-Egyetem.hu-n átfogó, gyakorlatias képzést kapsz több mint 700 egymásra épülő hangos, videós lecke formájában.

 

- Segítünk úgy fejleszteni a tudásodat, hogy ne legyen nyűg a gyakorlás.

 

- Megszerettetjük veled a gyakorlást és elindítjuk a beszéded

 

- Úgy beszélünk hozzád, hogy könnyen megérts mindent és képes legyél minket leutánozni. A videókon írunk, rajzolunk neked, hogy segítsük az értést.

 

- Megtanítjuk, hogyan kezdj el összefüggően beszélni.

 

- Átadjuk azt a szókincset, ami ahhoz kell, hogy folyékonyan tudj németül beszélni

 

- Nem kell magántanárhoz, nyelviskolába járnod, mert ez az oktatás 100%-ban helyettesíti a hagyományos nyelvi képzéseket.

 

- Beletettünk minden módszert az oktatásba, amit a nemzetközi nyelvtanári szakma ismer és elismer. Szóval nem egy nyelvtan magyarázós, tesztelgetős szoftvert kapsz kézhez, hanem egy átfogó, gyakorlatias nyelvi képzést.  

 


 

Hallgatók véleménye


Képernyőfotó 2018-09-23 - 10.03.12.png


ajánlás3.png


ajánlás 2.png


Képernyőfotó 2018-01-29 - 22.53.06.png


 


 

Szakértő tanáraink 

 

csaba.jpg

Kósz Csaba a veszprémi Pannon Egyetemen szerzett M.A diplomát angoltanár szakon. 18 éve tanít angolt minden korosztálynak, minden szinten. Londonban, Dublinban és Luxemburgban szerzett külföldi tapasztalatait megosztja veled a tanfolyamon. A tréning tematikáját ő állította össze.

 

márk.jpg

Horváth Márk német-angol szakos nyelvtanár. M.A. diplomáját a veszprémi Pannon Egyetemen szerezte. Jelenleg egy balatonfüredi gimnáziumban tanít. Márk jó hangulatú tanításaival könnyen sajátíthatod el a német nyelv alapjait. 

 

nora.jpg

 

Mezőfi Nóra a középfokú videós leckékben segít neked. Nóri Berlinből hozott tudásával tökéletesen összefoglalja és átadja neked azt a tudást, ami a helyes beszédhez kell.

 

clemens.png

 

Clemens Ansorg és a PFORZHEIM-i VÁROSI SZÍNHÁZ társulata. Hangos tanfolyamainkon Clemens és csapata segít neked egyre jobban érteni és beszélni a nyelvet.

 


 

 

 

nemet-online-nyelvtanfolyam-dobozok.jpg

 

 

Átfogó Német Tanfolyam: BESZÉDFEJLESZTÉS Kezdőtől középfokig

   

Most örök hozzáféréssel 


Kérj hozzáférést itt ›› 

 

 

 

Top