Ingyenes Nyelvtan tanfolyamok

 

160+ videós, hangos lecke angolból és németből!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS AZ ALÁBBI LINKEKRE:

 

Angol tanfolyam - regisztráció ›

 

Német tanfolyam - regisztráció ›

 

A tréningekben átbeszéljük az összes nyelvtani jelenséget, amit  tudnod illik angolból, németből. 

 

Hallgass bele...

 

Angol leckék

 

 

 

 Német leckék

 

 


Angol tanfolyam - regisztráció ›

 

Német tanfolyam - regisztráció ›

 

 

Gyakran ismételt kérdések 


Regisztráltam, de nem tudok belépni a rendszerbe!

Ha helyes email címmel regisztráltál, de nem tudsz belépni a rendszerbe, írj nekünk az info@e-egyetem.hu címre. Segítünk a belépésben.

Tényleg ingyenes a nyelvtan tanfolyam? Mi ebben a csavar?

Az angol és német nyelvtani rendszerező tanfolyamunkat egy gyors regisztráció után ingyen használhatod. Az ingyenes tréningek 160+ videós, hangos leckéjét tanulmányi rendszerünkben éred el. Belépés után kattints a TANTERMET ÁBRÁZOLÓ képre. Az itt található leckék soha nem járnak le, annyit gyakorolhatsz velük, amennyit csak akarsz. Nincs ebben semmi csavar. Reméljük, hasznát veszed az ingyenes tréningnek és a beszédfejlesztéshez is kéred a segítségünket.

Hogyan kapom meg az ingyenes tanfolyamot?

Egy gyors regisztráció után azonnal kapsz egy emailt. Az emailben kapsz egy ideiglenes jelszót, amivel be tudsz lépni tanulmányi rendszerünkbe. Belépés után kattints a TANTERMET ábrázoló képre. Az ingyenes tréning leckéi mellett eléred beszédfejlesztő tréningünk próbaleckéit is. Ha nem tudsz belépni valamiért, küldj egy emailt az info@e-egyetem.hu email címre.

Mi a különbség az ingyenes és fizetős tréningek között?

Az ingyenes tréningek nyelvtani rendszerező tréningek. Az ingyenes tréning 160+ videós, hangos leckét tartalmaz. Ezek a tréningek segítenek helyesebben beszélni a nyelvet. Az ingyenes tréninget egy gyors regisztráció után azonnal eléred, ÖRÖK HOZZÁFÉRÉSSEL, minden kötelezettség nélkül. Természetesen vannak más, előfizetéses tréningjeink is, hiszen online nyelvtanításból élünk. A fizetős tréningek átfogó képzést nyújtó beszédfejlesztő tanfolyamok. Az átfogó angol, német tréning 3 tanfolyamból (1.000+ egymásra épülő leckéből) áll: 1. Videós tréning Kezdőknek 2. Videós tréning Középfokon 3. Hangos Tanfolyam Kezdőtől Felsőfokig. Ezek a tréningek szisztematikusan fejlesztik a beszédértést, szókincset és beszédkészséget.

 

Top