"Érdemes nálatok tanulnom?"  

Erre a kérdésre válaszoljanak inkább a tanulóink:

 

ajánlás3.png 

ajánlás 2.png  Képernyőfotó 2018-01-29 - 22.53.06.png

 

T. Gábor 

Ezek a leckék, úgy érzem, nekem készültek. Szuper jók. Nekem a hobbim az angol tanulás.

 


 

Horváth Ria

Már 2 hét rendszeres (napi kb. 1-1,5 óra) tanulás után angolul tudok szólni a kisebbik fiamhoz és angolul sms-ezek és írok skype-on a nagyobbik fiamnak! FANTASZTIKUS! 

V. István

Nagyon jó! Többet tanultam a 3 próbaórán, mint a most elkezdett tanfolyamom eddig eltelt 22 órájában! 

Dr. T. Béláné 

Remek! Nagyon hasznos, igényes. Ezt olyan, két nyelven beszélő nyelvtanárként mondom, aki nyugdíjasként egy éve kezdtem, teljesen kezdőként az angolt. Sok felé próbálkoztam, köszönöm!
Orosz Mária

Azt kell mondanom, hogy az eddigi legjobb oktatási anyag, amivel találkoztam és csak ajánlani tudom mindenkinek. 
R. József

Tetszik az érthetőség, a sok ismétlés, az azonnali fordítás, a nem gyors tempó és a rövidke magyarázatok is! Köszönöm! :-)
   

1.png

Nyerges Sándorné (Budapest)


"Mielőtt megvettem ezt a programot, sokat küzdöttem a nyelvtanulással, mert akármennyit tanultam, valahogy nem maradt meg a fejemben. Mióta ezt a programot használom, sokkal könnyebben és gyorsabban tudom elsajátítani az angolt. Nagyon tetszik a tréningben, hogy az elején nem veszi külön a nyelvtant, hanem úgy vannak a leckék összerakva, hogy a nyelvtan magától és természetesen megy az ember fejébe.
Most voltunk nyaralni és hatalmas sikerélmény volt, hogy a mindenhol (szálloda, utazási iroda, piac, stb.) jól boldogultam az angol nyelvtudásommal."

 


 

Kubán László

A tréning előtt a legtöbb bosszúságom abból adódott, hogy az autentikus angol beszédet akkor sem értettem,ha leírva nem jelentett problémát a megértése. Természetesen a szűkebb angol szókészletem miatt is van problémám, s csak foszlányokat értettem meg a CNN és Sky News TV műsorokból. Neked viszont gyakorlatilag minden szavad értettem eddig, bár mostanáig csak azokat a leckéket vettem át alap- és középfokon,amelyek már február elején is megvoltak. Az új anyagokba  csak éppen beletekintettem, mert az volt írva, hogy még folyamatban van a végleges alakba való készítésük. Az angol szókincsem növekedésével természetesen egyre többet és többet értek meg a beszélt nyelvből is. A tréninget jónak tartom, mert egyes területeken eléggé bővíti a szókincset, sőt még sokszor hasznos életviteli tanácsokat is ad. A  sikerélményem az, hogy meggyőzödtem, hogy meg tudom érteni a nem túl gyors tempójú angol szöveget, nem csak akkor, ha le van írva. Sajnos, az angol nyelvtudásomat nem tudom használni, mert nincs a környezetemben olyan egyén, akivel gyakorolhatnám a beszédet. Hasznosnak tartom az oktatási módszert, mert egyszerre látom és hallom a dolgokat, így könnyebb megjegyezni a szavakat és kifejezéseket, meg a szókapcsolatokat is könnyebb beleépíteni a beszédbe. Sajnos nem tudok fényképet küldeni magamról, mert odáig még nem jutottam el a számítástechnikai tudásommal, pedig van a számítógépemhez kamera is.
3.png

Kuzma Erzsébet - Bebi

 

 

"Az igazat megvallva, "bespájzoltam" a nyelvleckéket, mivel időm egyenlőre nem sok leledzik a tanulásra. Ám a kíváncsiság felülkerekedett és elkezdtem csakúgy "háttérként" hallgatni a leckéket. Fantasztikus, hogy én, aki mellesleg egy antitalentum vagyok idegen nyelvekből, mennyire megmaradtak a hallottak. Egyenlőre még naponta nem tudok foglalkozni a nyelvtanulással, de amikor időm és erőnlétem engedi, hallgatom és mondom veletek a leckéket, töltöm a teszteket, amik nem mellesleg, fantasztikusan jók és játszva tanulható vele a nyelvtan. Nagyon örülök, hogy rátok leltem, már így is, sokkal bátrabb vagyok, ha hozzám lépnek és angolul fordulnak hozzám kérdéssel, pedig még csak pár szót és mondatot tudok mondani és megérteni. Hálásan köszönöm a munkátokat. Az önbizalmamat adtátok vissza az által, hogy tapasztalom, én is meg tudom tanulni az angolt :)"
   

5.png

Tamási Marianna (Kalocsa)

"A tréning előtt abszolút nem beszéltem angolul. Próbáltam a nyelviskolát, de sajnos csak a nyelvtani részt erőltették, én pedig beszélni akartam.

Nagyon tetszik, hogy bármilyen témában tudok szituációs párbeszédet keresni és a nyelvtani összefoglaló is érthető egy kezdő számára is.
3 hónapi intenzív tanulással egyedül vágok neki Ausztráliának:-)"
6.png

Lukács Katalin (Budapest)

"Azért választottam az általatok összeállított nyelvcsomagot, mert beszédközpontú tanfolyamot kerestem. Iparművész vagyok, és munka közben folyamatosan hallgatom a hanganyagot. Ahogy időm engedi a teszteket, gyakorlatokat is leírom, kiírom, gyakorlom. Ezek, a többszöri meghallgatás után már egész jól mennek, a sikerélmény pedig tovább ambicionál. Tudom, hogy a tanulásból nem lehet kispórolni a munkát, de az sem mindegy, hogy könnyedén élvezettel tudok haladni, vagy lassan, nehézkesen. Bár eddig olyan tanfolyamokra neveztem be, amelyeket "beszédközpontútnak" hirdettek, az elmélet felülkerekedett, és bonyolult nyelvtani labirintusokból számomra nem vezetett kiút. 


A tréningben az tetszik, hogy elején egyszerű, majd fokozatosan bonyolultabb, nehezebb élőbeszéddel építkezik a hanganyag. Számomra a: sok, sok beszéd a lényeg!!! Így szinte észrevétlenül egyre jobban, egyre többet értek. Sok az ismétlés ("tudás anyja") a magyarázatok egyszerűek, rövidek, példákkal illusztráltak, alaposan be lehet gyakorolni az új anyagot: játszva!" 
7.png

Száva Istvánné (Ausztrália)

"Nos a koromat tekintve, már nem vagyok fiatal. 63 éves vagyok és Jelenleg Ausztráliában élek. Szükségem van arra , hogy tudjak angolul. Nagyon jól jött nekem ez a tanulmányi anyag, mert már próbálkoztam több félével, de azokkal nem mentem semmire. Bár van egy kivétel azt is párhuzamosan használom , amikor az időm engedi. Nagyon jó az írás gyakorlására, De visszatérve az önök tanítására. Nagyon megvagyok elégedve a tananyaggal. Ajánlottam már az ismerőseimnek is. Mivel már volt némi ismeretem , ezért szerencsére könnyebb volt bekapcsolódni ebbe az anyagba. Nagyon jó és érthető a magyarázat. Nekem sok nehézségem volt és van a nyelvtannal. Ezeket kezdem megérteni. Mit miért hol kell használni. Eddig csak ott voltak bizonyos toldalékok és fogalmam sem volt mire jók. Kezdem összerakni a dolgokat és ez nagy sikerélménnyel tölt el." 

8.png

Kocsis Mariann

Nem kell olvasni és unalmas szavakat magolni. Klassz, hogy hallom a tanulói kiejtést. Nagyon tetszik a nyelvtani magyarázat és hogy megállíthatom a leckét és visszahallgathatom. Tudok mondatokat alkotni. Hát kell ennél több!?
WP_20160830_09_03_58_Smart.jpg

Mikes Julianna (Budapest) 

  

Az angol alapfokú csomagot azért vettem meg, mivel az ingyenes tanfolyami anyagotokat meghallgattam és pár perc hallgatás után tudtam, hogy ez az, amire már rég vágytam, az értelmes magyarázatra.

Nagyon tetszett, hogy képekkel is illusztrálva van az anyagrész, valamint a mondatokat Te újra elismételed. Kb. 20 éve szereztem alapfokú nyelvvizsgát, de a nyelvtani rész kínai volt számomra, de ezzel a tananyag sorozattal Ti lámpást gyújtottatok a fejembe és örömmel tájékoztatlak, hogy - ugyan lassabban - de tudom alkalmazni a nyelvtant.

A tanulás során további sikerek közé sorolnám, hogy nemcsak mondatokat tudok alkotni már, de le is tudom írni. Ugyanis megfogadtam a tanácsod, hogy gyakoroljunk írásban is,  ezáltal a szavak is jobban rögzültek bennem.

Nos. Sajnos most 69 éves vagyok és a megszerzett tudásom, esetleg a városban útbaigazítást kérő turistáknál használom, vagy külföldi nyaralásom során. Itt, aztán igazán sokat gondolok Rátok és a nagyon jó minőségű tananyagra, amit használni tudok. 

Alapfokú örök bérletem mellé megvettem a középfokú tananyagot is, melynek szintén nagyon örülök.

Tanácsolni tudom mindenkinek, hogy nagyon hasznos és jó a leadott anyag.

Sok más online szolgáltatást is vásároltam, de számomra agyilag ez a leghasznosabb.
   

Zubcsekné Panni 

Nekem nagy élmény ez a formája a nyelvtanulásnak. Alapvetően nekem volt egy egyetemi jeles szigorlatom 1977-ből angolból, ami ugye alapfoknak megfelelő tudásszint, én a munkám során, egyre kevesebbet ugyan, de használtam az angol nyelvet, de csak az informatikában használt mondatokat. A régen megszerzett társalgási rutin teljesen elkopott és a nyelvtan teljesen eltűnt a tudásomból.

A társalgási rész számomra nagyon szimpatikus a leckék során. A leckék eleje azért könnyen ment, mert csak fényesedett a megkopott tudás (az emlékek). Elég lassan haladok előre, mert nincs sok időm, de inspirál a dolog és néha nyomás alatt többet is felszedek tudásban. (a menyemmel csak angolul tudok beszélni, igaz nagyon ritkán).

Mindenkinek, így nektek is ezt mondom: " Ha majd végleg visszavonulok" !!! (egy év múlva) minden másképp lesz. Azután csak az angol tanulás lesz az agyserkentő számomra. Igaz akkor már a helyszín is néha hatékonyabb inspiráló lesz. Szándékaim szerint több időt töltök majd az USA-ban.
Heiszám Ildikó

A helyzet az,hogy volt néhány ok,amely miatt csak egy hónapja tanulom a nyelveket-négy nyelvről van szó-,ezért még nem tudok

eléggé véleményt alkotni. Eddig nagyon tetszik és olyan jók a videók,hogy minden tudás azonnal "ragad" és tartósan megmarad. De minden nap gyakorolok is. Egy-egy leckét egy hétig "vések" be,hogy biztos alap legyen. Ezt a tempót tartom a négy nyelvvel. Egyébként nyugdíjas zenetanár vagyok. Már volt egy kis sikerem az olaszban, a nyári zenei kurzuson akadt egy hét éves, Olaszországban élő,de haza látogató kisfiú, akivel kezdetleges szókinccsel, de sikerült néhány egyszerű mondatot váltani olaszul. Október végén Németországba utazom, tehát "gyúrom erősen" a németet is a saját tempómban. Annak ellenére,hogy nem vagyok már fiatal,de nagyon lelkesen tanulok és nagy örömet okoz a tanulás. Ez is ad egy jó jövőképet,még nekem is.
VIV_9872.JPG

Szendéné Bapkó Erika

 

Mielőtt elkezdtem, a gondom az volt, hogy nem mertem megszólalni, nehogy valamit rosszul mondjak.

Most az önbizalmam egy kicsit megnőtt, ennek örülök. 

A tananyag teljesen tiszta és érthető, most értettem meg sok mindent, amit előzőleg tanultam, de nem tudtam használni, mert összefüggéseiben nem értettem a miértjét.

Nagyon örülök, hogy hallgathatom és gyakorlom is, mert német nyelvterületen dolgozom.

A sikerélményem a tanulás alatt az volt, hogy bár tudtam a szavakat, de teljesen más megvilágításban rögződött a helyes szórend, mint ahogy eddig gondoltam.

A tanulás élvezetes számomra, bár a nyelvérzékem sosem volt jó, most ezt ez a tananyag felülírja.

Köszönöm, hogy itt lehetek.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Top