Online Francia Kezdőknek


Hangos, beszédcentrikus online francia tréning kezdőknek – tanulj franciául otthonról! 

 

Az Online Francia Kezdőknek csomagot Neked készítettük! 

 

Az Online Francia Kezdőknek tréning nem egy megszokott online nyelvtanfolyam. Nem nyelvtanoztat, nem tanít szavakat, és nem kéri, hogy mondatokat tanulj meg szóról szóra! Olyan módszert adunk a kezedbe, amellyel nagyon gyorsan elsajátítod a francia  beszédet. Teljesen mindegy, hogy 15 vagy 95 éves vagy, ez a módszer működik, mert úgy tanítunk, mint anno a magyart tanultad…

 

Az Online Francia Kezdőknek tanfolyamon kinyitjuk a füled a francia nyelvre, ráébresztünk az összefüggésekre, és addig beszélünk hozzád, amíg el nem tudod mondani magadról, hogy:

 

"Igen! Tényleg jól beszélek franciául!”

 

 

franciacsomag.jpg

 

 

Miért van szükséged az Online Francia Kezdőknek tanfolyamra?

 

1. Mert kiváló tanítási módszerekkel tanulsz

 

Elsősorban nem nyelvtanárra van szükséged ahhoz, hogy franciául beszélj, hanem olyan bevált tanítási módszerekre, amelyek lépésről lépésre fejlesztik a beszéded. 

Az Online francia Kezdőknek tanfolyamon a lehető legjobb módon sajátítod el a beszédet

 

2. Mert minden nap eredményeket érsz el

 

Minden egyes nap érezni fogod magadon a fejlődést. Nem fog eltelni úgy nap, hogy ne tanulnál valami újdonságot, amit azonnal szóban tudsz használni.  

2-3 hónap gyakorlás után jobban fogsz beszélni, mint ha elvégeztél volna egy 100 órás nyelvtanfolyamot. 

 

3. Mert a lényeget tanulod – a valódi beszélt, francia nyelve

 

Kivágtunk minden felesleges anyagot (szavak, olvasmányok, tesztek) a tanfolyamból, amikkel tele vannak a tankönyvek, de soha nem használnál az életben. 

A 10X nyelvtanulási módszerrel a hétköznapi életben legtöbbet használt mondatokat tanulod meg használni. Rövid mondatok képzésével indulunk és fokozatosan bővítjük a tudásod addig, amíg nem megy a biztos beszéd.

 

4. Mert nincs eredménykényszer

 

Hallgatod – figyeled – imitálod, hallgatod – figyeled – imitálod, ilyen egyszerűen fogsz fejlődni. Olyan játékos gyakorlatokat végzel, amelyek engedik, hogy kedvedre találgathass, úgy tanulhatsz meg beszélni, mint gyermekkorodban. Egyszerűen fog ráállni az agyad a francia beszédre, minden eredménykényszer nélkül. 


5. Mert önállóságra nevelünk


A legtöbb nyelvtanuló legnagyobb problémája, hogy ismereti tárgyként tanulja a francia nyelvet. Ha így tanulsz mindig félsz majd megszólalni olyan élethelyzetekben, amit még nem vettél az órán. És az életben hidd el csupa olyan szituba fogsz kerülni, amit nem taglalnak a tankönyvek.

 

Az Online Francia Kezdőknek tanfolyamon olyan készségekkel ruházunk fel, amelyekkel bármilyen élethelyzetben meg tudod értetni magad. Reflexszerűen azt tudod mondani, amit akarsz, amikor akarod. Soha többé nem fog gondot okozni Neked, mit is mondj egy adott szituációban. 

 

10x.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme a pontos haladási napló:

 

 

1. Begyakoroljuk szóban azokat a mágikus mondatpaneleket, amelyekkel varázsütésre képes vagy rövid mondatokkal kifejezni a gondolataidat. 20-30 óra izgalmas, szóbeli gyakorlás - garantált sikerélmény.

 

2. Belemerülünk 40 hétköznapi szituációba, amitől olyan erős tudást szerzel, amivel lophatatlan leszel francia nyelvterületen...

 

3. Praktikus magyarázatokkal és rengeteg sok minta-mondattal elsajátítod az alapszintű nyelvtani szabályok használatát.       

 

Mennyibe kerül a 200+ leckés online francia tanfolyam?


100 magánóra 300.000 Ft alaphangon.

Ráadásul az eredményt sem garantálják Neked! 

Ha beiratkozol egy csoportos tanfolyamra, minimum 100.000 Ft-ot kell fizetned 100 óráért.

Az eredményt ott sem garantálják Neked.


Ehhez képest nálunk… 

 

  • egy olyan, speciális beszédcentrikus tematikával gyakorolhatsz, amit sehol máshol nem tudsz megtenni online 

 

egy kizárólag beszédre tanító, új tanulási módszert kapsz meg 6 hónapos használatra, amit speciálisan otthoni nyelvtanulóknak dolgoztunk ki.

 

  • egy olyan természetes módszert kapsz, amivel csak az e-Egyetemen tanulhatsz, máshol sehol

 

  • egy olyan alaposan letesztelt módszert, amivel már több ezer hozzád hasonló nyelvtanulót megtanítottunk nyelveket beszélni

 

  • garantáljuk, hogy eléred a BIZTOS FRANCIA beszédhez szükséges nyelvi szintet 6 HÓNAP ALATT

 

...Ezeket az előnyöket most mindössze 10 magánóra áráért biztosítjuk Neked.  

 

Az ONLINE FRANCIA KEZDŐKNEK csomag ára:

28 000 Ft 6 HÓNAPOs hozzáféréssel

 

Ezért az összegért az online franciatanulás során nulla tudásról stabil alapfokú szintre fogsz fejlődni. Nem fog gondot okozni az alapszintű, mindennapi társalgás, meg fogod érteni, mit mond beszélgetőpartnered, és magabiztosan fogsz tudni válaszolni neki. A napi kommunikációban könnyen elboldogulsz.

 

Az ár a tanfolyam összes költségét tartalmazza. Nincs rejtett költség, nincs kötelezően megvásárolandó tankönyv, vagy további díjhoz kötött szolgáltatás. 

 

nyil.png

Nem kockáztatsz a vásárlással 

 

 

 


IGÉNYES BESZÉD GARANCIA

____________

Garantáljuk, hogy a tréningek elvégzése után képes leszel a szintednek megfelelően kommunikálni a célnyelven. Az alapfokú tréning után képes leszel röviden, összefüggően megértetni magad a hétköznapi élethelyzetekben. A középfokú tréning után képes leszel folyékonyan kifejezni a gondolataidat a legtöbb élethelyzetben. A felsőfokú tréning után képes leszel folyékonyan kommunikálni elvont, nehezebb témákról is. Garantáljuk, hogy igényesen fogod beszélni a nyelvet. 

 

100% Elégedettségi Garancia

____________

Nem kockáztatsz semmit a vásárlással, mert ha valamiért megondolnád magad, 14 napon belül megtérítjük a befizetett tandíjat. 

 

100% NYELVVIZSGA SIKER GARANCIA

____________

Ha tréningünkkel készülsz a nyelvvizsgára, de véletlenül elcsúsznál a vizsgán, további 1 évig gyakorolhatsz velünk díjtalanul. Kitartó gyakorlással és ezzel a garanciával tuti, hogy megszerzed az ALAP-, KÖZÉP-, FELSŐFOKÚ nyelvvizsgát.   

 

 

Hogyan zajlik a fizetés?


Az Online olasz kezdőknek tanfolyam tandíját átutalással vagy bankkártyán tudod befizetni. A tandíj bankszámlánkra való beérkezése után a számlát postai úton a jelentkezési lapon szereplő címre/számlázási címre állítjuk ki és juttatjuk el.

A tandíj befizetése után 1 munkanapon belül megkapod a belépési kódodat az online felületre, és indulhat is a tanulás!

 

KÉRDÉSED VAN? KERESS MINKET!

SZAKÉRTŐI VÁLASZOKAT ADUNK!


 

Szilárd


Reizner Szilárd

tanulói koordinátor

 

Tel: 06 20 338 2117


H-P: 8:30-16:30

 

 

 
 

 

Top