Online Angol Kezdőknek?

 

 Végre itt van AZ ELSŐ HAZAI online angol tanfolyam, ami tudományos alapokon nyugszik, és amivel úgy sajátítod el az angol nyelvet, ahogy az a "NAGYKÖNYVBEN" meg van írva....

 

 

Start 1.jpg

 

KIPRÓBÁLOM ››

 

 


Mi van a teljes alapfokú tréningben?

 

 • 5 SPECIÁLIS ONLINE BESZÉDTRÉNING 
 • TUDOMÁNYOS TEMATIKA
 • TÖBBNYELVŰ EMBEREK BEVÁLT MÓDSZERE

 

- Minden tudásanyagot és gyakorlatot tartalmaz, ami a biztos angol beszédhez (KER szint: B1) szükséges

- 200-300 órányi, irányzottan a beszédet fejlesztő gyakorlatot tartalmaz

- Megtanulod rövid mondatokban kifejezni magad (1. Start tréning)

- Elsajátítod az egyszerű, összefüggő beszéd készségét (2. Alapfok 1. Tréning)

- Megtanulod, hogyan írd körbe a gondolataidat angolul (3. Alapfok 2. tréning)

- Megtanulod, hogyan értesd meg magad külföldön (4. Szituációs tréning) 

- Megtanulod, hogyan beszélj helyesen (5. Nyelvtan tanszék)

- Anyanyelvi hanganyagokkal fejlődsz lépésről lépésre

- Fokozatosan fejlesztjük a tudásodat - rövid szövegekkel indulva, egyre hosszabb, összefüggő beszédre (és annak megértésére) leszel képes

- 100% eredmény-garancia

 

 Ár: 56 000 Ft 

 

Próbáld ki ››

 

 

 

10X angol munkafüzetek.JPG

 

Töltsd le ingyenes munkafüzeteinket itt ››

 
 
 

Többször nekifogtál már az angol nyelvtanulásnak, de igazi eredmény nélkül?  Ez nem a Te hibád!


A legtöbb angol nyelvkönyv, az angol nyelvtanfolyamok többsége, és különösen az online angoltanfolyamok hibája, hogy tanítani akarják a nyelvet. 

csab.jpg

 Kósz Csaba

angoltanár

otthoni nyelvtanulás szakértő

 

Hogy ez miért hiba? A nyelveket nem tanítani kell, hanem gyakoroltatni. Ez igaz Rád is: 

 

 • NEM magolnod kell, és
 • NEM szabályokat kell tanulnod!

 

 

 

warning-2284170_640.jpg

Képernyőfotó 2018-01-27 - 14.49.52.png


Tudod, miért sikertelen a nyelvtanulók 80%-a? 

 

 

...mert sok helyen még mindig a régi rendszerben tanítanak, iszonyatosan rossz, hasztalan módszerekkel

 

...mert azt programozzák be az emberbe, hogy nincs nyelvérzéke, mert a rossz módszerekkel képtelen megtanulni angolul beszélni

 

...mert a hagyományos tantermi tanfolyamok szorongást váltanak ki a legtöbb tanulóból

 

... mert a legtöbb nyelviskolában a nyelvtan tanulása egyenlő a nyelvtanulással

 

 

 

Nos, ha magadra ismertél, akkor jó, ha tudod, hogy…

 

 

Használnod kell az angol nyelvet, nem tanulnod – kezdőként is!A nyelv nem elmélet, a nyelv élő dolog. Akkor lesz sikerélményed az angol nyelvtanulásban, ha kimész Angliába, és megértik, mit szeretnél. Akkor fogsz szívesen tanulni, ha benyomod a tévében a BBC-t, és elkezded érteni, amiről beszélnek.Akkor tudsz angolul, amikor ki tudod fejezni, amit szeretnél, és megérted, amit Neked mondanak. Beszélj, és ne félj hibázni! – ez az elvünk, és ez alapján állítottuk össze az Online angol kezdőknek csomagot.

 

 

Angol nyelvtant nem is kell tanulni? Természetesen a nyelvtani tudás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy angolul beszélj. Már egy kezdőnek is szüksége van nyelvtani tudásra. De nem mindegy, hogyan tanulod a nyelvtant! A nyelvtani szerkezeteket azonnal szóban gyakoroltatjuk úgy, hogy észre sem veszed, hogy épp nyelvtant tanulsz. Az angol nyelvtant is használatban sajátítjuk el és nem szabályokat magoltatunk be. Nem tartalommal és tesztekkel bombázunk, hanem a beszédkészségedet fejlesztjük és kommunikálni tanítunk.Az Online angol kezdőknek csomag nem nyelvtanulóvá, hanem nyelvgyakorlóvá tesz, aki napi szinten találkozik az angol nyelvvel, ezáltal készségszinten épül be a nyelvtudás.

 

 

10X angol munkafüzetek.JPG

 

Töltsd le ingyenes munkafüzeteinket itt ››

 
 
 

Hol zajlik az online angoltanulás?Tananyagainkat online tanulmányi rendszerünkön keresztül éred el. A tanfolyam ideje alatt bármikor használhatod a rendszert a www.e-egyetem.hu oldalunkon. A tanmenetet és tananyagokat mi (Kati és Csaba) dolgoztuk ki több éves nyelvtanári tapasztalat alapján, és folyamatosan tökéletesítjük tanulóink visszajelzései alapján. A rengeteg angol anyanyelvi hanganyag segítségével úgy fogod érezni magad, mintha külföldön tanulnád a nyelvet – “csak” sokkal több sikerélményed lesz.Hangosan, hallás után tudsz gyakorolni, és magyar mankó szövegeink segítségével saját magad fogod tudni javítani.ajánlás 2.png

 

 

 

Íme a pontos haladási napló:

   

 

 

1. Begyakoroljuk szóban azokat a mágikus mondatpaneleket, amelyekkel varázsütésre képes vagy rövid mondatokkal kifejezni a gondolataidat. 20-30 óra izgalmas, szóbeli gyakorlás - garantált sikerélmény.
2. Összegyúrjuk az első, összefüggő angol szövegeidet: nem kell több, mint egy-egy életszagú otthoni szituáció és 8-10 ütős mondat, amit addig gyakorolsz hallás után, amíg nem zsong a fejed az angoltól. Összefüggő angol beszéd garantálva!

 

 

 

3. Most jöhet a körülötted lévő világ színes körülírása, amivel áram alá helyezed az angolos áramköreidet, és elkezdesz angolul gondolkodni.

 

 

 

4. Kimegyünk a szabadba és elvegyülünk a szituációk forgatagában, amitől lágyan, gördülékenyen megy az angol beszéd a mindennapokban.

 

 

 

5. Helyre pattintjuk a nyelvtani szabályokat, amivel választékos nyelvtudással tudod lenyűgözni a körülötted állókat.       

 

 

10X angol munkafüzetek.JPG

 

Töltsd le ingyenes munkafüzeteinket itt ››

 
 

 

 

  

6.png

 


 "A tréningben az tetszik, hogy elején egyszerű, majd fokozatosan bonyolultabb, nehezebb élőbeszéddel építkezik a hanganyag. Számomra a sok, sok beszéd a lényeg!!! Így szinte észrevétlenül egyre jobban, egyre többet értek. Sok az ismétlés ("tudás anyja") a magyarázatok egyszerűek, rövidek, példákkal illusztráltak, alaposan be lehet gyakorolni az új anyagot: játszva!" 

- Lukács Katalin (Budapest)

 

  

 

Online angol kezdőknek – mit tartalmaz pontosan a tanfolyam?

 


Ebben a tréning csomagban minden anyagot megtalálsz, ami az erős alapfokú szintű beszéd elsajátításához szükséges! Nem kell ezután megvenned tőlünk még 5-6-7 könyvet, mint más online nyelviskolában, mert ez a tréning tökéletesen bevált és működik. Akik végigcsinálják a programot biztosan beszélik az angol nyelvet.Az ÚJ, 2018-as Online Angol Kezdőknek tanfolyam 5 modulból áll:

 

 

Modul #1: START tréning20 hangfelvételt és 20 gyakorlólapot tartalmaz.  A bevezető beszélgetések modul egy különleges tanítási módszeren alapul, amely azonnali sikerélményt nyújt Neked.Az új tananyagot hallás után, szóban gyakorlod, és mondatokat alkotsz már az első leckétől kezdve. Ezzel a módszerrel a bonyolult nyelvtani szerkezetek begyakorlása is gyerekjáték.  

A felvételeken egy tanár és egy kezdő tanuló hangja hallható.

 

Modul #2: Angol Alapfokú Tréning 1. Az Angol Alapfok 1. modul olyan tudást ad, amivel már “nem tudnak eladni” a hétköznapokban. A különböző hétköznapi cselekvéseket felölelő témakörök felkészítenek az angol nyelv alapszintű megértésére, és használatára.Ez a modul 70 fejezetből (témakörből) áll. Minden egyes témakör a következő típusú leckéket tartalmazza:

 


 • 1 "hosszabb" hangfelvétel (kb. 30 másodperc): egy cselekvés-sorozat leírásának hallgatásával gyakorolsz (Pl: Hogyan készítesz rántottát)
 • 8-10 "rövid" hangfelvétel (5 másodperc/db): a hosszú hangfelvétel mondataival egyesével gyakorolsz 
 • 8-10 angol mondat: az elhangzó angol mondatok le vannak írva a felvételek mellé, így olvasva is gyakorlsz
 • 8-10 magyar mondat: az elhangzó angol mondatok magyar fordítása is le van írva a felvételek mellé, így rá tudsz ismerni az ismeretlen szavak jelentésére  

 

 

Modul #3: Angol Alapfokú 2. Tréning


Az Angol Alapfok 2. modul egy olyan gyakorlatias szókincs csomag, ami a mindennapi életben való boldoguláshoz szükségesAz Angol Alapfok 2. modul jelenleg 267 fejezetből áll.   

A témakörök a következő típusú leckéket tartalmazzák:  • 1 "hosszabb" hangfelvétel (kb. 30 másodperc): egy hétköznapi dolog körülírásának hallgatásával gyakorolsz (Pl: gyilkosság)
 • 4-5 angol mondat: az elhangzó angol mondatok le vannak írva a felvételek mellé, így olvasva is gyakorlsz
 • 4-5 magyar mondat: az elhangzó angol mondatok magyar fordítása is le van írva a felvételek mellé, így rá tudsz ismerni az ismeretlen szavak jelentésére  

 

 

Modul #4: Szituációs TréningAz Angol Szituációs Tréning modul egy olyan gyakorlatias szituációs csomag, ami a mindennapi életben való boldoguláshoz szükséges

 

 

Az Angol Szituációs modul jelenleg 54 fejezetből áll.   

A témakörök a következő típusú leckéket tartalmazzák: 

 

 

 • 1 "hosszabb" hangfelvétel (kb. 1 perc): 20, az adott szituációban gyakran elhangzó, mondatot hallasz (Pl: fogorvosnál)
 • 20 "rövid" hangfelvétel (5 másodperc/db): a szituációs mondatokkal egyesével gyakorolsz 
 • 20 angol mondat: az elhangzó angol mondatok le vannak írva a felvételek mellé, így olvasva is gyakorlsz
 • 20 magyar mondat: az elhangzó angol mondatok magyar fordítása is le van írva a felvételek mellé, így rá tudsz ismerni az ismeretlen szavak jelentésére  

 

 

Modul #5: Angol Nyelvtan TanszékEz a modul a fontosabb nyelvtani szerkezeteket (100+ fejezet) szedi csokorba. Csak a lényeget magyarázzuk el, és nem adunk sok feladatot


Mivel a beszédkészséged és a szókincsed szeretnénk gyarapítani, ezért a nyelvtani szerkezeteket is hallás után gyakoroltatjuk be veled. A cél az, hogy szóban, aktívan használd az új tananyagot! 


Mit tartalmaznak a fejezetek?  

 

 • Hangos prezentáció: példamondatok az aktuális új nyelvtani szerkezettel. 
 • Gyakorló mondatok/tesztek: az új anyag begyakoroltatása kreatív módon. Kezdetben rövid, majd egyre hosszabb mondatok alkotása az új nyelvtani szerkezet használatával. Képernyőfotó 2018-09-23 - 10.03.12.pngMennyibe kerül?150 magánóra 450.000 Ft alaphangon.

Ráadásul az eredményt sem garantálják Neked! 

 


Ha beiratkozol egy csoportos tanfolyamra, minimum 200.000 Ft-ot kell fizetned 200 óráért.

Az eredményt ott sem garantálják Neked.

 


Ehhez képest nálunk… 

 

 

 • egy olyan, speciális beszédcentrikus tematikával gyakorolhatsz, amit sehol máshol nem tudsz megtenni online 

 

 

 • egy kizárólag beszédre tanító, új tanulási módszert kapsz meg EGY ÉVES használatra, amit speciálisan otthoni nyelvtanulóknak dolgoztunk ki.

 

 

 • egy olyan természetes módszert kapsz, amivel csak az e-Egyetemen tanulhatsz, máshol sehol

 

 

 • egy olyan alaposan letesztelt módszert, amivel már több ezer hozzád hasonló nyelvtanulót megtanítottunk angolul beszélni

 

 

 • garantáljuk, hogy eléred a BIZTOS ANGOL beszédhez szükséges nyelvi szintet EGY ÉV ALATT

 

 

...Ezeket az előnyöket most mindössze 20 magánóra áráért biztosítjuk Neked.  

 

 

Az ONLINE ANGOL KEZDŐKNEK csomag ára:

56 000 Ft egy éves hozzáféréssel

 

 

10X angol munkafüzetek.JPG

 

Töltsd le ingyenes munkafüzeteinket itt ››

 
 
 

Ezért az összegért az online angoltanulás során nulla tudásról stabil alapfokú szintre fogsz fejlődni. Nem fog gondot okozni az alapszintű, mindennapi társalgás, meg fogod érteni, mit mond beszélgetőpartnered, és magabiztosan fogsz tudni válaszolni neki. A napi kommunikációban könnyen elboldogulsz.Az ár a tanfolyam összes költségét tartalmazza. Nincs rejtett költség, nincs kötelezően megvásárolandó tankönyv, vagy további díjhoz kötött szolgáltatás. 

 

 

   

5.png

Tamási Marianna (Kalocsa)

"A tréning előtt abszolút nem beszéltem angolul. Próbáltam a nyelviskolát, de sajnos csak a nyelvtani részt erőltették, én pedig beszélni akartam. 3 hónapi intenzív tanulással egyedül vágok neki Ausztráliának:-)"


 

 

nyil.png

Nem kockáztatsz a vásárlással 

 

 

 


IGÉNYES BESZÉD GARANCIA

____________

Garantáljuk, hogy a tréningek elvégzése után képes leszel a szintednek megfelelően kommunikálni a célnyelven. Az alapfokú tréning után képes leszel röviden, összefüggően megértetni magad a hétköznapi élethelyzetekben. A középfokú tréning után képes leszel folyékonyan kifejezni a gondolataidat a legtöbb élethelyzetben. A felsőfokú tréning után képes leszel folyékonyan kommunikálni elvont, nehezebb témákról is. Garantáljuk, hogy igényesen fogod beszélni a nyelvet. 

 

100% Elégedettségi Garancia

____________

Nem kockáztatsz semmit a vásárlással, mert ha valamiért megondolnád magad, 14 napon belül megtérítjük a befizetett tandíjat. 

 

100% NYELVVIZSGA SIKER GARANCIA

____________

Ha tréningünkkel készülsz a nyelvvizsgára, de véletlenül elcsúsznál a vizsgán, további 1 évig gyakorolhatsz velünk díjtalanul. Kitartó gyakorlással és ezzel a garanciával tuti, hogy megszerzed az ALAP-, KÖZÉP-, FELSŐFOKÚ nyelvvizsgát.   

 

 

Hogyan zajlik a fizetés?


Az Online angol kezdőknek tanfolyam tandíját átutalással vagy bankkártyán tudod befizetni. A tandíj bankszámlánkra való beérkezése után a számlát postai úton a jelentkezési lapon szereplő címre/számlázási címre állítjuk ki és juttatjuk el.

A tandíj befizetése után 1 munkanapon belül megkapod a belépési kódodat az online felületre, és indulhat is a tanulás!

 

 

10X angol munkafüzetek.JPG

 

Töltsd le ingyenes munkafüzeteinket itt ››

 
 
 

KÉRDÉSED VAN? KERESS MINKET!

SZAKÉRTŐI VÁLASZOKAT ADUNK!


 

Szilárd


Reizner Szilárd

tanulói koordinátor

 

Tel: 06 20 338 2117


H-P: 8:30-16:30

 

 

 

 

Top