A nyelvtanozás és magyarázás nálunk ajándék

 

Kérd beszédindító tréningünket és kapsz egy 165 részes ajándék tanfolyamot, amit tankönyvszerzők készítettek

 

Vásárlás ›

 

Ingyenes Magyarázós Angol Tanfolyam

Tankönyvszerző tanárokkal

 

IMG_4314.JPG

Kósz Csaba,Törökné Tenk Dorka,Kész Zoltán

 

Mit kapsz, ha most regisztrálsz? 

- Speciális beszédfejlesztő próbaleckéket

- 1 percen belül kapsz egy teljes videós/hangos tanfolyamot ajándékba (165 videós/hangos lecke tankönyvszerzők magyarázataival nulláról felsőfokig)  Video Camera on Apple iOS 12.1

-  Megismerkedsz egy természetes tanulási módszerrel, amit csak nálunk érsz el. Man Teacher on Apple iOS 12.1   

 

 

 

Nézd meg a videót...


 

Vásárlás ›

 

 

Rólunk mondtátok

 

 

Nagyszerűen magyaráznak! Köszönöm!
Nagyon jó! Többet tanultam a 3 próbaórán, mint a most elkezdett tanfolyamom eddig eltelt 22 órájában!
Csaba! Én még alapfokos vagyok, de ezek a leckék nagyon sokat segítenek. Ritkán van időm tanulni, de nem adom fel! Számomra kihívás.
Nem hittem el, hogy ez menni fog! Tévedtem! Érthető, egyszerű, felfogható! Köszönöm!!
Számomra ez a módszer /többször hallom/ nagyon jó!!!
Nagyon tetszik - természetesen. Ahogy tehetem, be is kapcsolódom.
Köszönöm az ingyenes lehetőséget. Még csak belekukkantottam és máris szimpatikus, tetszik!
Egyszerűen élmény így tanulni, nem érzi az ember tehernek, inkább szórakozásnak tűnik.
Nagyon tetszik ez a tanítási módszer!!! :) Hasznát veszem ezentúl az elkövetkezendő időkben! :) Köszönöm a segítséget! :)
Nagyon jó, még én is megtudom tanulni és nem sürget senki! :)
Nagyon-nagyon érthető, nagyon-nagyon kezdő szinten is!!! Big like!!! :)
Nagyon, de nagyon jó!
Kösz a leckéket, kedvet csinált a tanuláshoz.
Nem találok szavakat, köszönöm hogy itt lehetek !
Az első alkalommal nem töltöttem le a szöveget, és az írással voltam elfoglalva, de a második meghallgatáskor már sikerült együtt válaszolnom. Nagyon tetszik!!!
Nagyon érthető az anyag. Tetszik, hogy lépésről lépésre halad. Könnyebben megragad, mint amiket ezelőtt hallgattam. Köszönet érte.
Mennyire egyszerűnek tűnik ilyen módszerrel!! Hihetetlenül könnyen tanulható így! Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam erre általatok. A tanulás így tényleg élvezet, játék, szórakozás!
Nagyon könnyen megjegyezhető. Nem magyaráz, tanít!
Ezek a leckék, úgy érzem, nekem készültek. Szuper jók. Nekem a hobbim az angol tanulás.
Nagyon tetszik az oktatási módszer. Érthetően magyarázzák a leckét. Köszönöm a lehetőséget!
Máris megszerettem ezt a tanulási módszert, bár én már elég sok szót tudok angolul, és a könnyebb szöveget el is tudom olvasni, de a beszéd, illetve a mondatalkotás nem ment, most azonban...
Nagyon szuper, hogy vagytok, így végre haladok az angol tanulással!
Elkezdtem a tanulást. Teljesen kezdő vagyok, de nagyon élvezem. Köszönöm az új hobbit!
Nagyon sokra értékelem ezt a módszert és késztetésem van a tanulásra. Nagyon örülök és köszönöm.
It is very good for me!
Tanultam már magántanárnál, próbáltam könyv és CD segédlettel, de ez a módszer toronymagasan vezet a tetszési indexemen!
Szia Csaba. Köszönöm a leckéket, nagyon jók és a fejemben maradnak, így könnyű tanulnom. Még egyszer köszönöm. Minden jót!!! :)
Azt kell mondanom, hogy az eddigi legjobb oktatási anyag, amivel találkoztam és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zseniálisan jó volt az előadó!
Egyszerűen szuper jó!!!
Nagyon tetszik.
A mintaleckék elnyerték a tetszésemet. A közép szintű anyagot szeretném felhasználni angol tudásom fejlesztésére.
Már 2 hét rendszeres (napi kb. 1-1,5 óra) tanulás után angolul tudok szólni a kisebbik fiamhoz és angolul sms-ezek és írok skype-on a nagyobbik fiamnak! FANTASZTIKUS!
Nagyon tetszik az indítás, a magyarázó szöveg és a lassú, szájbarágós ismétlés. Köszönöm, remélem a többi is hasonló lesz.
"Az önbizalmamat adtátok vissza az által, hogy tapasztalom, én is meg tudom tanulni az angolt :)"
Kuzma Erzsébet, Bebi
A gyerekekkel együtt gyakorlunk! Simán haladunk!
Nyelvtanár voltam (orosz-olasz). Kiváló módszer, profi tanárok, nagyon tetszik.
Nagyon tetszett az Online Angol Kombi csomag! Szeretnék a német nyelvtanfolyamról is többet tudni. Köszönöm!
Fantasztikusan értelmes, érthető magyarázatot kaptam. Köszönöm.
Nagyszerű volt, köszönöm.
Ez a módszer tökéletes! Teljesen megmarad az új tananyag, nagyon szívesen tanulok!
A kezdő beszélgetésekkel többet tanultam, mint az előző nyelvtanfolyamon.
Örülök, hogy Veled kezdhettem életem első angol leckéit. Köszönöm, hogy megismerhettem ezt a módszert, nagyon tetszik és motivál. További jó eredményeket! Üdv., de visszatérek hamarosan.
Nagyon élveztem ezt a fajta nyelvtanulást (ismétlést). Egy élmény volt!
Nagyon jó az anyag!
Remek! Nagyon hasznos, igényes. Ezt olyan, két nyelven beszélő nyelvtanárként mondom, aki nyugdíjasként egy éve kezdtem, teljesen kezdőként az angolt. Sok felé próbálkoztam, köszönöm!
Hát ez nagyon jó, köszönöm.
Meglepődtem milyen jól érthetően mondja az angol szöveget.
Nagyon tetszik a tematika, és az oktatási módszert is nagyon hasznosnak találom. A videók is nagyon ötletesek és hatékonyak.
Kedves Csaba! Nagyon jó a tanításod, tetszik, evvel előrébb lehet haladni és fejlődni angolul!
Szenzációs! Köszönöm szépen.
Tetszik az érthetőség, a sok ismétlés, az azonnali fordítás, a nem gyors tempó és a rövidke magyarázatok is! Köszönöm! :-)
Rég foglalkoztam az angollal és jó volt, hogy sikerült!
Ilyen jó angol leckével még nem találkoztam!!!
Remek!

 

kosz-csaba-angoltanar.jpg

 

 Nyelvtanmentes nyelvtanítás 

 

Kósz Csaba nyelvtanár a veszprémi Pannon Egyetem angol mesterszakán Dr Némethné Dr Hock Ildikótól (1000 kérdés 1000 válasz angolul című könyv szerzője) és Bárdos Jenő professzortól (írásai kötelező tananyagok az egyetemen) hallgatta a nyelvtanítás módszertanát. 

Nyelvtanmentes tanfolyamai tudományos kutatásokon nyugszanak. Stephen Krashen amerikai nyelvész érthető input elméletét alkalmazzuk tanfolyamainkon.  

"A folyékony angol beszédhez könnyen érthető angol beszédet kell hallgatnod. Rendszeresen és szisztematikusan."

 

 

 

MI VÁR A NYELVTANMENTES beszédtréningen?

 

bg-li.pngStresszmentes, nyelvtanmentes nyelvoktatás, mert bizonyítottan ez a leghatékonyabb módja a nyelvek elsajátításának.

 bg-li.pngRengeteg könnyen érthető, érdekes szöveget hallgattatunk veled, mert csak erre van szükséged, hogy folyékonyan beszélj a célnyelven 

bg-li.pngKönnyedén teljesítheted magadnak ezt az ígéretet: "Minden nap gyakorolok!" Tőlünk 1-2 perces villámleckéket kapsz, amelyeket akár a holtidőidben is hallgathatsz 10-20 percig! Ennyi már elég, de ennyi kell is a folyamatos fejlődéshez.

bg-li.pngNyugodt lehetsz, mert nálunk minden szöveget érteni fogsz, hiszen a célnyelvi szövegek pontos fordítását is megkapod a felvételek mellé. Nem raboljuk a drága idődet azzal, hogy magyarul elmagyarázzuk, melyik szó mit jelent, hiszen az nemhogy NEM fejleszti a nyelvi készségeidet,  de kifejezetten GÁTOLJA a nyelvi fejlődésedet!

bg-li.png100%-ig megbízhatsz bennünk, mert csak tudományos alapokon nyugvó, nyelvtanmentes módszerekkel tanítunk. Az egyetemeken ezt a módszert oktatják a leendő nyelvtanároknak.

bg-li.pngBármelyik magyarul magyarázós, nyelvtanozós anyagot lehet szeretni, de eredményeket csak a nyelvtanmentes módszer tud garantálni. Mi az EREDMÉNYESSÉGEDRE vállalunk garanciát, arra, hogy 3-6-12 hónapon belül magabiztosan fogsz beszélni angolul. 

bg-li.pngA mi tanfolyamunk mindent tartalmaz, amire szükséged van azért, hogy jól beszélj egy nyelvet. Amit nem találsz meg a tanfolyamban, az azért nincs benne, mert ingyen is elérheted bárhol.     

 

 

kislany.jpg

 Ők is az e-Egyetem egyedi tematikájával tanulnak 

 

Praktiker_új_logó_kék.png   Cofidis_TP.png   Clearwater_TP.png   
 

 

Képernyőfotó 2018-09-23 - 10.03.12.png 

ajánlá4.png

 

ajánlás1.png

 

ajánlás2.png

 

ajánlás3.png

 

ajánlás3.png 

 

Képernyőfotó 2018-01-29 - 22.53.06.png

 

ajánlás 2.png

 

3.png

Kuzma Erzsébet - Bebi

"Az igazat megvallva, "bespájzoltam" a nyelvleckéket, mivel időm egyenlőre nem sok leledzik a tanulásra. Ám a kíváncsiság felülkerekedett és elkezdtem csakúgy "háttérként" hallgatni a leckéket. Fantasztikus, hogy én, aki mellesleg egy antitalentum vagyok idegen nyelvekből, mennyire megmaradtak a hallottak.  Nagyon örülök, hogy rátok leltem, már így is, sokkal bátrabb vagyok, ha hozzám lépnek és angolul fordulnak hozzám kérdéssel, pedig még csak pár szót és mondatot tudok mondani és megérteni. Hálásan köszönöm a munkátokat. Az önbizalmamat adtátok vissza az által, hogy tapasztalom, én is meg tudom tanulni az angolt :)"

6.png

Lukács Katalin (Budapest)

"A tréningben az tetszik, hogy elején egyszerű, majd fokozatosan bonyolultabb, nehezebb élőbeszéddel építkezik a hanganyag. Számomra a: sok, sok beszéd a lényeg!!! Így szinte észrevétlenül egyre jobban, egyre többet értek. Sok az ismétlés ("tudás anyja") a magyarázatok egyszerűek, rövidek, példákkal illusztráltak, alaposan be lehet gyakorolni az új anyagot: játszva!

 

"Olyan jók a leckék,hogy minden tudás azonnal "ragad" és tartósan megmarad. De minden nap gyakorolok is. Egy-egy leckét egy hétig "vések" be,hogy biztos alap legyen. Ezt a tempót tartom a négy nyelvvel. Egyébként nyugdíjas zenetanár vagyok. Már volt egy kis sikerem az olaszban, a nyári zenei kurzuson akadt egy hét éves, Olaszországban élő,de haza látogató kisfiú, akivel kezdetleges szókinccsel, de sikerült néhány egyszerű mondatot váltani olaszul.

Heiszám Ildikó

 

Mikes Julianna (Budapest) 

"A megszerzett tudásom a városban útbaigazítást kérő turistáknál használom, vagy külföldi nyaralásom során. Itt aztán igazán sokat gondolok Rátok és a nagyon jó minőségű tananyagra, amit használni tudok. Tanácsolni tudom mindenkinek, hogy nagyon hasznos és jó a leadott anyag. Sok más online szolgáltatást is vásároltam, de számomra agyilag ez a leghasznosabb."

  

5.png

Tamási Marianna (Kalocsa)

"A tréning előtt abszolút nem beszéltem angolul. Próbáltam a nyelviskolát, de sajnos csak a nyelvtani részt erőltették, én pedig beszélni akartam. Nagyon tetszik, hogy bármilyen témában tudok szituációs párbeszédet keresni és a nyelvtani összefoglaló is érthető egy kezdő számára is. 3 hónapi intenzív tanulással egyedül vágok neki Ausztráliának:-)"

 

Top