Módszertan  


Tudományos alapokon nyugvó beszédfejlesztő tréningek, avagy miért indulnál el Trabanttal Los Angeles-be, ha repülővel is mehetsz?


Nyelviskolánk nyelvtanulási módszere - letöltés itt ›››


Nyelvtanmentes beszédfejlesztő tréningünk egy egyedülálló "nyelvi fürdő" program. Az e-Egyetemen tudományos alapokon nyugvó módszerrel fejlesztjük a nyelvtudásod. Tréningjeink kidolgozásánál Stephen D. Krashen korunk egyik legtekintélyesebb nyelvészének kutatásait és Steve Kaufmann polyglot tanulási szokásait vettük alapul. A módszer lényege az, hogy fokozatosan nehezedő, de könnyen érthető szövegek hallgatásával és olvasásával gyakorolsz.

krashen.png

 Stephen Krashen nyelvész

Az 1-2 perces leckék szisztematikus hallgatásával azt fogod érezni magadon, hogy fokozatosan nő a szókincsed, egyre jobban érted a beszédet, és egyre választékosabban, könnyebben tudod kifejezni magad angolul, németül, olaszul, franciául, spanyolul.          

 

 

Irodalom: 

S. D. Krashen - Second Language Acquisition and Second Language Learning, 1981

S.D. Krashen - The Natural Approach  - Language Acquisition in the Classroom, 1998

 

 

Emese.jpg

Simon Emese
angol szakos nyelvtanár
(London)


"Változó világunkban rendkívül fontos felvenni a tempót, kipróbálni azokat a lehetőségeket, melyek előre cikáznak és az utat megkönnyítik. A nyelvhallgatásnak alapvető fontossága az, hogy életre keltse az elméletet. Csakis az lehet sikeres, akinek beidegződnek az életszerű "circuit" ok, áramkörök. Így nem csak megértjük és működésbe hozzuk, hanem anyanyelvi hullámhosszba vált az idegennyelvi gondolkodás. Hihetetlen, de elképesztően hatékony. Nyelvtanárként nagyon is ajánlom a fenti módszert. "

 

 

 

 

Top