_____e-Egyetem Online Nyelviskola_____


csababw.JPG mattbw.JPG márkbw.JPG norabw.JPG vikibw.jpg istvánbw.JPG katibw.JPG szilárdbw.JPG andrásbw.JPG

 

Egy kis történeti áttekintés...

 

2011 ősz: megalapítjuk az Angol e-Egyetem Kft. online nyelviskolánkat, ahol beszédképző nyelvi tréningjeink segítségével a mindennapi kommunikáció (legfőképp beszédkészség és hallásértés) fejlesztésére orientálódunk.

2012 ősz: elkészülnek az angol alapfokú tanfolyamunk - ONLINE ANGOL KEZDŐKNEK nyelvcsomag - első videófejezetei (80 videólecke).

2013 tavasz: elkészülnek az angol középfokú tanfolyamunk - ONLINE ANGOL KÖZÉPFOK nyelvcsomag - első videófejezetei (160 videólecke).

2013 nyár: új, nyelvtani és a "Let's do it" mini fejezetekkel bővül az angol alapfokú tanfolyamunk.

2013 ősz: új, nyelvtani és tanári angol firkák fejezetekkel bővül az angol középfokú tanfolyamunk.

2014 tavasz:tanfolyamaink folyamatos bővítése (angol alapfokon 150+ videólecke, angol középfokon 425+ videólecke található).

2014 nyár:új, összefoglaló nyelvtan fejezettel bővül az angol alapfokú tanfolyamunk.

2014 ősz: elindítjuk a német nyelvet és elkészülnek a német alapfokú tanfolyamunk - ONLINE NÉMET KEZDŐKNEK nyelvcsomag - első videófejezetei (116 videólecke).

2015 tavasz: tanfolyamaink folyamatos bővítése (angol alapfokon 150+ videólecke, angol középfokon 450+ videólecke, német alapfokon 225+ videólecke található).

2015 nyár: új, "Matt válaszol" mini fejezettel bővül az angol alapfokú tanfolyamunk.

2015 ősz: új, összefoglaló nyelvtan tesztekkel és a "Matt válaszol" fejezettel bővül az angol középfokú tanfolyamunk.

2016 tavasz: új mini fejezetekkel bővülnek nyelvcsomagjaink, hogy egy kis ízelítőt adhassunk az angol közép- és felsőfokú, valamint a német középfokú nyelvcsomagokból. Angol alapfokon jelenleg 209 videólecke, angol középfokon jelenleg 485 videólecke, német alapfokon pedig jelenleg 246 videólecke található.

2016 nyár: a www.angole-egyetem.hu és a www.nemete-egyetem.hu honlapunkon található tanulmányi rendszereket összevontuk és megérkezik a teljesen új felülettel, hasznos funkciókkal és a videókhoz tartozó tesztekkel rendelkező www.e-egyetem.hu reszponzív weboldalon található tanulmányi rendszerünk (VIDEÓPORTÁL). Elkészülnek és kiadjuk az angol felsőfokú tanfolyamunk - ONLINE ANGOL FELSŐFOK nyelvcsomag - első videófejezeteit, valamint a német középfokú tanfolyamunk - ONLINE NÉMET KÖZÉPFOK nyelvcsomag - első videófejezeteit.

2016 ősz: új fejezetekkel és videóleckékkel bővül az ONLINE ANGOL FELSŐFOK és az ONLINE NÉMET KÖZÉPFOK nyelvcsomag. Angol felsőfokon jelenleg 246 videólecke, német középfokon pedig jelenleg 130 videólecke található.

2016 tél: elindítjuk a honlappal és az új tesztekkel kapcsolatos fejlesztéseinket, valamint nekiállunk elkészíteni a kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt szóló nyelvcsomagjainkat francia és olasz nyelvekből.

2017 tavasz: új, interaktív tesztekkel bővítjük tanfolyamainkat, valamint kiadjuk a francia és olasz alapfokú - ONLINE FRANCIA KEZDŐKNEK és az ONLINE OLASZ KEZDŐKNEK - nyelvcsomagjaink első interaktív leckéit videó- és hanganyagokkal, valamint tesztekkel.

 

 

 

Csapatunk

 

 

Kósz Csaba

 

e-mail

 


Kósz Csaba

vezető angoltanár

englishflag.jpg

 

Szia! Én vagyok a hang a videók mögött. Én dolgoztam ki a videós tanfolyamainkat, külföldön már bevált tanítási módszerek segítségével. Naponta már több ezer tanuló gyakorol videóleckéimmel.


 

 


Matt Purland

anyanyelvi angoltanár

englishflag.jpg

 

Számos tankönyv szerzője, amelyeket több mint 1.000.000 nyelvtanuló használ világszerte. A hallásértésed fejlesztésében segít neked!

 

 

Matt Purland

 

e-mail

 

 

 

márk.jpg

 

 e-mail

 

 


Horváth Márk

diplomás némettanár

germanflag.jpg

 

Az alapfokú német nyelvcsomag videóleckéiben Horváth Márk diplomás némettanártól fogsz tanulni.

 

 

 

 

Mezőfi Nóra

diplomás némettanár

germanflag.jpg

 

A középfokú német nyelvcsomag videóleckéiben Mezőfi Nóra némettanártól fogsz tanulni, aki közel anyanyelvi szinten beszél németül.


 

nora.jpg

 

 e-mail

 

 

 

istvan.jpg

 

 e-mail

 


Oláh Viktória

diplomás franciatanár

frenchflag.jpg

 

Az alapfokú francia nyelvcsomag leckéiben Oláh Viktória diplomás franciatanár lesz a segítségedre, aki az ELTE-n és Franciaországban, anyanyelvi környezetben sajátította el a nyelv csínját-bínját.


 
 

 

Horváth István

diplomás olasztanár

italianflag.jpg

 

 

Az alapfokú olasz nyelvcsomag leckéiben Horváth István diplomás olasztanár és tolmács lesz a segítségedre. Laza tanítási stílusával minden perc gyakorlás szórakozás is egyben.


 

 

 

istván.jpg

 e-mail

 

 

Kósz-Németh Katalin

 

e-mail Kósz-Németh Katalin

nyelviskolánk segítőkész irodavezetője

 

Bármilyen általános kérdéssel hozzá fordulhattok.

 

 

 


Reizner Szilárd

tanulói koordinátor


Bármilyen általános kérdéssel hozzá fordulhattok.


 

Reizner Szilárd

 

e-mail telefonszám


 

Hegedüs András

 

 

 


Hegedüs András

rendkívül türelmes rendszergazdánk és az Info-Tech Digital Kft. ügyvezetője.

 

 

 


BONI beagle

a csapat mosoly- és sétafelelőse.

 

 

Boni

 

Facebook.jpg

 

 

Csatlakozz TE is a több, mint 25.000 felhasználónkhoz!

 

 

Top